Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van ’taartjesvantootje’

1. Bestellingen
a. Besteller dient de bestelling uitsluitend in via het bestelformulier op deze website.
b. Besteller is verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens/bestellingen
c. Een bestelling is pas definitief wanneer ’taartjesvantootje’ deze bestelling schriftelijk heeft bevestigd. 
d. In het geval dat een levering door ziekte en/of onvoorziene omstandigheden door ’taartjesvantootje’ geen doorgang kan vinden zal ’taartjesvantootje’ verschillende alternatieven voor levering aanbieden. Wanneer er geen passend levermoment overgekomen kan worden zal ’taartjesvantootje’ het verschuldigde bedrag binnen vijf werkdagen overmaken op het bankrekeningnummer van besteller. 

2. Betalingen & Prijzen
a. Als een bestelling uiterlijk 72 uur voor levering wordt geannuleerd door besteller zal 50% van de betaling terugbetaald worden aan besteller. Indien de bestelling binnen 72 uur voor levering geannuleerd wordt zal ’taartjesvantootje’ geen bedrag verschuldigd zijn aan besteller.
b. Wijzigingen aan een bestelling(en), nadat de factuur betaald is, kunnen leiden tot meerkosten. Deze meerkosten komen voor rekening van de besteller.

3. Levering
a. ’taartjesvantootje’ zal zich tot het uiterste inspannen om een product van hoge kwaliteit te leveren. Echter, zij kan niet verantwoordelijk
gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden, zoals  leveringsproblemen van grondstoffen, transport- en verzendproblemen, en andere oorzaken buiten de invloed van ’taartjesvantootje’. 
b. Een 
vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.
c. ’taartjesvantootje’ zal besteller adviseren over de beste zorg voor de bestelling. Indien de besteller ervoor kiest om dit advies niet op te volgen kan ’taartjesvantootje’ hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden. 

4. Auteursrecht
a. ’taartjesvantootje’ behoudt het recht om foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding.
De website van ’taartjesvantootje’ is met de grootste mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de website is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.
b. Alle inhoud op de website is zelf geschreven, gemaakt en gefotografeerd door ’taartjesvantootje’ . Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder toestemming van ’taartjesvantootje’ over te nemen, te kopiëren, gebruik te maken of aan te passen op eigen website of voor andere doeleinden. Dit is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van ’taartjesvantootje’.