taartjesvantootje

Bestellen

HET BESTELFORMULIER KOMT MOMENTEEL HELAAS NIET ALTIJD GOED DOOR!

STUUR DAAROM JE BESTELLING SVP NAAR ONDERSTAAND MAIL ADRES:

taartjesvantootje@gmail.com

 

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om een bestelling te plaatsen! Heb je nog een vraag?

Mail dan naar taartjesvantootje@gmail.com

Aantallen

Voor de taartjes geldt een minimale afname van 4 stuks per smaak.

Voor alle koeken, brownies, blondies, cookies en zoetigheden is er geen minimum aantal per bestelling.

Ik ben een hobbybakker, dit betekent dat ik het bakken naast mijn reguliere baan doe. Daarom ontvang ik bij aantallen boven 20 taartjes of 5 koeken graag eerst een mailtje zodat ik kan kijken of dat in mijn planning past.

Versturen

Je kunt een bestelling voor dezelfde week doorgeven t/m dinsdag in die week. Bestellingen worden elke donderdag en vrijdag verstuurd. Geef bij je bestelling daarom de gewenste verzenddatum aan.

Alle boterkoeken, brownies, blondies en overige zoetigheid kunnen worden verstuurd.

De verzendkosten voor 1 brievenbusdoosje zijn € 4,25. Wanneer je 2 of meer koeken/brownies/blondies/ zoetigheid op hetzelfde adres bestelt, wordt dit verstuurd met pakketpost, dit kost € 6,95 (post.nl) of € 5,95 (DHL). Hier mag je zelf een keuze in maken.

Doorgaans wordt een bestelling binnen 1 werkdag bezorgd, soms met een uitloop naar 2 dagen. Hier heb ik helaas geen invloed op.  Ik adviseer daarom om bestellingen voor Pasen, Sinterklaas en Kerstmis tijdig te bestellen en te laten versturen. Alles is goed in te vriezen, en dan ben je verzekerd dat je het op tijd in huis hebt.

Bij hoge temperaturen (boven de 25 graden Celsius) in de zomer verstuur ik niet, omdat ik niet kan garanderen dat je het product dan in de staat ontvangt zoals het verstuurd is. 

Cadeau

Wil je iemand iets lekkers cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook. Geef dan in het bestelformulier aan dat het een cadeautje is, en vul in het veld ‘aanvullende vragen en opmerkingen’ de naam en het adres van de gelukkige in. Ik doe er op aanvraag een kaartje bij met een door jou aangeleverde korte tekst.

Afhalen

De taartjes worden niet verstuurd, omdat ze hier te kwetsbaar voor zijn, deze kunnen alleen in overleg worden afgehaald of bezorgd.

Afhalen gaat op afspraak. In overleg kun je een bestelling afhalen in Keeken of in Nijmegen. Neem hiervoor even contact met mij op via het contactformulier of via taartjesvantootje@gmail.com

Bestellen

Om een bestelling te plaatsen vraag ik je gebruik te maken van het bestelformulier onderaan deze pagina. Vergeet niet het hokje bij ‘ik ben geen robot’ aan te vinken!

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van mij per e-mail de bevestiging en alle informatie met betrekking tot de betaling. Ik streef ernaar dit binnen 24 uur te doen.

Betaalwijze

Je kunt op verschillende manieren betalen:

  • Via een betaalverzoek
  • Via een bankoverschrijving

Mocht je na het lezen van deze informatie nog een vraag hebben over bestellen, versturen of afhalen, neem dan contact met me op via het contactformulier.

Dit geldt ook voor wanneer je een vraag hebt over één van mijn producten, of een speciale wens. Ik maak alles zelf,  dus neem gerust contact met me op om te kijken wat er mogelijk is.

Bestelformulier